Vælg en side
Velkommen til 

 

 

 

 

Voxl blocks

Kreative byggeklodser

 

VOXL BLOCKS er store kubeformede byggeklodser, der giver mulighed for at bygge konstruktioner i både to og tre dimensioner. Klodserne kommer kun i én form, hvilket gør det muligt at bygge fantasifuldt, intuitivt og hurtigt.

Lærerigt legetøj

VOXL BLOCKS er på samme tid meget simpelt og meget komplekst. Legetøjet udfordrer børnenes kreativitet i øjenhøjde i forhold til deres niveau. Børnene udvikler selv sværhedsgraden i takt med de opdager mulighederne med legetøjet. Legetøjet er motorisk stimulerende, samtidig med at det kan bidrage til at børnene udvikler sin matematiske forståelse.

Byg efter fri fantasi eller byggevejledninger

Klodserne kan bygges efter fri fantasi eller efter mønstre og byggevejledninger, som de også selv kan tegne efter samme metode som f.eks. perler. Mønstrene kan følges både vandret eller lodret, hvilket giver mulighed for at samle det op man har bygget og lege med det.

Byg i 3 dimensioner

VOXL BLOCKS adskiller sig fra andet legetøj ved at kunne bygge lag på lag, samt sidelæns, hvilket giver en 3 Dimensionel effekt. Dette kan bruges til fx at bygge tag, landskab, arme, vinger, borde og stole mv.